lindaanneflod.blogg.se

Tråk måndag....

Publicerad 2016-04-04 19:45:20 i Allmänt,

Halloj!
 
Vaknade 02.00 i natt och har sedan dess varit sömnlös..... börjar även få ont i halsen, Sannas fel!! Men jag ska gurgla mej i saltvatten och blanda till en riktig häxblandning!
 
Ja fan vad det är gnälligt ibland, om jag ska gnälla lite mer så är Mollie grymt dålig i magen, hon är lös och det luktar faaan, hallmattan fick sig en sprutlackering så den har jag kastat nu!
 
Imorgon är det återbesök på plastikkirurgen, då ska de äntligen ta bort lite bandage, jag undrar ju faktiskt hur det ser ut så här en vecka efter operationen. Känns bättre men jag haltar mej fortfarande fram och det är lite bökigt att duscha. Tack kusin Annelie för doftljusen de gör verkligen nytta nu med tanke på Mollies mage och mina duschsvårigheter :D
 
Idag har Cissi o jag dejtat och garvat. Jag som fortfarande är hårfixerad diggar Cissis frissa, fräscht!! Jag blir sugen att klippa av en bit men i nästa sekund vill jag spara till långt, lite mej i ett nötskal.... Ska jag ha kort hår så måste jag tunna ur det var o varannan vecka för att slippa se ut som en hockeyhjälm, jag visade Cissi en snygg bild hur det kan se ut!! :D..... Finns det något värre än kort o tjockt hår? ........Ja, det skulle i så fall vara långt o tunt hår då!!
 
Jag kunde bara inte låta bli, jag var tvungen att fixa naglarna!! Jag hann bara tänka: "Det är du värd" sen satt jag där i stolen!! Och jag har äntligen hittat stans bästa "nagel-hak".
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag och stinkbomben fortsätta kurera oss!
 
Kram <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela