lindaanneflod.blogg.se

Det blev som jag bestämt!

Publicerad 2016-04-12 21:08:23 i Allmänt,

Hej alla!
 
Nu är man sådär lagom trött i benen efter en bra dag på jobbet. Jag kom hem straxt innan 18.00 med trötta ben, speciellt det opererade benet. Lite öm o svullen nere vid vaden så det var bara att kasta av sig lite kläder och strumpor och slänga sig på sängen med benet i högläge.....känns genast bättre!
 
Klockan 18.00 ringer mobilen, skyddat nummer!! Men vad fan, jävla försäljare tänkte jag och svarade lite surt. Jag hade redan bestämt att jag typ bara skulle svara och säga att jag inte ska ha något!
-Hej, är det Linda? frågar en man i andra änden.
-Jupp, svarade jag lite halvdrygt.
När mannen i andra änden fick möjlighet att presentera sig så blev jag väldigt len i truten :D
Det var nämligen min läkare från plastikkirurgen! Jag fick en stor klump i magen! Han undra hur det kändes efter operationen som nu är 14 dagar sedan, det han egentligen ville var att meddela provsvaren som har blivit färdiganalyserade! Jag kände hur jag stelnade till, kändes som hjärtat skulle stanna!!
Han meddelade att jag inte har någon cancer, allt var borta!!!! Det fanns ingen cancer i huden runtomkring där leverfläcken satt! Inte heller i lymfkörteln som de tog från ljumsken! Jag blev överlycklig,  jag har inte riktigt smält detta än, jag befinner mej i någon slags chock!!
Han berättade även att jag kommer kallas till onkologen 2/ggr om året för koll vilket jag gladeligen gör, det känns tryggt!
 
Nu ska jag fira med ett glas kall cola och försöka smälta detta, hur ska jag kunna somna ikväll? :D
 
Jag hade redan innan beskedet bestämt att nu får det faaan vara nog, nu räcker det!! Det blev som jag önskat, helt underbart och helt ofattbart!  <3
 
 
 
 
 
 
 
Jag måste försöka samla mina tankar och känslor <3
Stor kram till alla er som tänkt och hejat på mej!
 
Kram kram kram <3
 
 
 
 
 

Hej hopp!

Publicerad 2016-04-07 10:51:59 i Allmänt,

Hallå där!
 
Torsdag förmiddag och ruskväder ute. I tisdags var det äntligen dags att ta bort allt förband, så skönt! Det såg riktigt bra ut trots ett långt ärr.... Jag har samlat på mej en hel del ärr nu, vilket jag inte störs av, märkena är bara bevis på att jag lever....
 
Jag är fortfarande öm på benet och är både gul och blå!! Stygnen ska försvinna av sig självt. Provsvaren dröjer nog minst en vecka till....
 
 
 
 
 
 
 
Just nu har jag feber och ont i halsen också, förmodligen Sanna som smittat mej!!
Mollie är bättre i magen, tack o lov! Nu har jag satt henne på en bantningskur vilket är välbehövligt med tanke på hennes taskiga bakben! Hon är inte helt nöjd den lilla hönan :D
 
Det plingade alldeles nyss på dörren, det var brevbäraren som hade ett paket till mej!! :D
Ett "Burn Cancer" ljus som doftar underbart!! Tusen tack fina Johanna. J med familj, du ska bara veta hur glad jag blev! Du är helt fantastisk <3
 
 
 
 
 
 
 
Igår dök pappa upp med två torskpaket, jag fixade en supergod gratäng med torsk, purjo, champinjoner, grädde, dill, citronpeppar och salt.
Idag blir det sängen och Tv........
 
Kram alla! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tråk måndag....

Publicerad 2016-04-04 19:45:20 i Allmänt,

Halloj!
 
Vaknade 02.00 i natt och har sedan dess varit sömnlös..... börjar även få ont i halsen, Sannas fel!! Men jag ska gurgla mej i saltvatten och blanda till en riktig häxblandning!
 
Ja fan vad det är gnälligt ibland, om jag ska gnälla lite mer så är Mollie grymt dålig i magen, hon är lös och det luktar faaan, hallmattan fick sig en sprutlackering så den har jag kastat nu!
 
Imorgon är det återbesök på plastikkirurgen, då ska de äntligen ta bort lite bandage, jag undrar ju faktiskt hur det ser ut så här en vecka efter operationen. Känns bättre men jag haltar mej fortfarande fram och det är lite bökigt att duscha. Tack kusin Annelie för doftljusen de gör verkligen nytta nu med tanke på Mollies mage och mina duschsvårigheter :D
 
Idag har Cissi o jag dejtat och garvat. Jag som fortfarande är hårfixerad diggar Cissis frissa, fräscht!! Jag blir sugen att klippa av en bit men i nästa sekund vill jag spara till långt, lite mej i ett nötskal.... Ska jag ha kort hår så måste jag tunna ur det var o varannan vecka för att slippa se ut som en hockeyhjälm, jag visade Cissi en snygg bild hur det kan se ut!! :D..... Finns det något värre än kort o tjockt hår? ........Ja, det skulle i så fall vara långt o tunt hår då!!
 
Jag kunde bara inte låta bli, jag var tvungen att fixa naglarna!! Jag hann bara tänka: "Det är du värd" sen satt jag där i stolen!! Och jag har äntligen hittat stans bästa "nagel-hak".
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag och stinkbomben fortsätta kurera oss!
 
Kram <3
 
 
 
 

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela