lindaanneflod.blogg.se

Tisdag morgon!

Publicerad 2014-09-30 08:54:22 i Allmänt,

Godmorgon världen!!
 
Igår fick jag påfyllning av cellgifter, trodde inte värdena skulle vara bra eftersom jag varit så snorig och matt. Jag åkte iväg 07.20 igår morse och lämnade blod, de var okej så jag fick cellgifter 13.30.
Igår tog jag cykeln till USÖ (2 minuter) parkerade i ett av alla proppfulla cykelställ, förmodar att cellgifterna gick rätt upp i hjärnan igår eftersom jag börjar packa i mina grejer i en helt annan cykelkorg, jag blev hysteriskt fnittrig och trött på mej själv! Min cykel stod låååångt därifrån!!
 
Analysen på mina lymfkötlar är klara MEN en läkare måste ge besked, duger inte med en sköterska....
Eftersom läkarna har möten på onsdagar så kommer de troligtvis diskutera mej imorgon. För min del är det helt okej att få svaret nästa vecka, jag blir ju varken bättre eller sämre på den tiden och jag får ett ypperligt tillfälle att träna upp mitt fattiga tålamod!! Visst kan jag ringa och kräva svar men NEJ jag väntar till nästa vecka....
Jag hann även att heja och krama på min bröstsköterska Eva G som hastigast, hon är heeelt underbar, hon är en sån där "rätt människa på rätt plats"!!
 
Mitt blodvärde börjar smyga sig neråt igen, det blir nog flera blodpåsar framöver. Jag brukar intala mej själv att det är rödvin i påsarna, det blir liksom lite mindre äckligt då!!
 
Idag ska jag ta tag i Mollies dåliga andedräkt, blir spyfärdig så fort hon ska pussas!! Ska ringa och beställa tid, nu ska tandstenen väck så vi kan hångla fritt framöver....
 
I söndags var jag och Cissi över till bästa Hanna som är mitt uppe i en flytt. Jag blev trött, matt och svett så fort jag öppnade dörren!! :D Men jag hjälpte till en stund i alla fall, det packades och städades lika mycket som det tjattrades!!
De två smittar av sig med energi och tokgarv!!
 
 
Slänger med ett recept på Cissis härliga skagenpaj!!
CISSIS SKAGENPAJ (kall)
 
Deg:
3 dl vetemjöl
125 g smör/margarin
3 msk vatten
(salt)                                                          15 min 225 C
Låt svalna helt innan fyllningen läggs på
 
Fyllning:
4 dl cremefraiche
1 hackad rödlök
3 pkt crabsticks
1 dl dill
1 burk röd caviar
salt peppar
 
Garnering: Räkor, gurka, citron, dill, kräftstjärtar, ägg (man garnerar med det man tycker)
Låt stå i kylskåpet så den blir kall och tjocknar! Supergod!
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag godingar! Kram!
 
 
Två energipåtvingare!! <3
 
 
 
 
 
 

Tankar som snurrar....

Publicerad 2014-09-27 09:48:00 i Allmänt,

Hej alla fina!
 
Min vecka har varit lugn och lite tom på någotvis.... Inte haft mycket ork blandat med halsont o lite feber.
Slog upp mina blå 05.30 denna lördagsmorgon, tände lite ljus o slog på TVn och det är just den lugna o tysta stunden tankarna snurrar som allra mest.... Jag känner oro, tacksamhet, stress, frid, ja ni förstår....det snurrar friskt! Det är den stunden jag är mej själv närmast, där jag tillåter mej tänka och känna.
Just nu lever jag i en bubbla som jag inte valt själv, tar en dag i taget, planerar inget eftersom det är svårt, jag vet ju aldrig hur jag mår....
MEN vad mycket jag vill göra!! Det gör mej både lycklig och ledsen.
Tittar ut och ser att hösten är här, jag älskar hösten och det tänker jag även göra detta år....
 
Inget svar ang. mina lymfar än, svaret är nog klart men jag har ingen brådska att veta, eller så vill jag helt enkelt inte veta.... Jag har lärt mej att jag varken kan styra sjukdomen eller provresultaten!! Ödet avgör....
Att inte ha kontroll eller kunna styra över saker gör mej frustrerad!! Jag känner mej helt maktlös....
 
Nog med gnäll Linda!!
 
Idag tänkte jag ta mej upp på stan en sväng om orken finns, behöver ansiktskräm och säkert säkert lite onödiga "tjejgrejer".
I veckan fick jag en överraskning av fina Johanna J, en present i brevlådan som jag och tjejerna kommer ha glädje av, tusen tack till dej och familjen <3
 
Jag har även beställt en ny "tub" (fuck cancer) att ha på flinten, den är köpt på ungcancer.se och väntas komma i veckan. Nu säljs även Rosa bandet för fullt.... Pyntad med armband, tub och rosa band så börjar jag likna någon slags cancer-julgran vid det här laget!!
 
Min 40-årsdag närmar sig med stormsteg, den jag skulle fira utomlands med mina tjejer, kusin och hennes tjejer, den resan blev såklart avbokad, det känns så trist.... Min 40-årsdag orkar jag inte fira i dagsläget, den vill jag bara tillbringa med mina nära o kära och helst iklädd pyjamas.
Jag älskar att fira och hoppas på att få fira rejält en dag!!
 
Idag hoppas jag att hästarna travar som de ska!! Trevlig lördag!
 
Kram alla!
 
 
 

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela