lindaanneflod.blogg.se

Blev sämre.... IGEN!!

Publicerad 2014-11-24 21:29:51 i Allmänt,

Hej!
 
 
 
Jag har varit och är fortfarande jättedålig därför har jag inte orkat skriva.... Men nu blir det några rader....
Började bli sämre i torsdags och i helgen har jag haft feber, jag har bara legat, inte varit ute på flera dagar.
Jag har haft god hjälp med handling och övriga sysslor, tack ni som hjälpt mej <3
 
Mollie har fått varit på lite semester i Arboga, tack Lena med familj som skämt bort henne men nu längtar jag snart ihjäl mej <3
 
Igår släpade jag mej upp då det ringde på dörren, eftersom jag är så jävla nyfiken!! Utanför står en söt pojke som vill sälja saffran, oh fy fan tänkte jag, nu har jag slösat kraft på saffran, jag som inte ens orkar baka!!
"Nej tack, jag vill inte ha någon saffran" svarade jag och stängde dörren. Sen fick jag dåligt samvete, stackars rara pojk som var så trevlig. Den kraken hade just sett ett spöke nämligen MEJ som öppnar dörren likblek och med en "Fuck Cancer" tub som satt helt galet snett på huvudet!!
Jag öppnar dörren igen och hör honom en trappa upp och viskar lite lågt "Hallå, jag vill nog ha lite saffran i alla fall".
Han kommer ner och säljer en burk och han är fortfarande lika glad och trevlig, den killen kommer bli försäljare när han blir stor!
 
Idag har en jävulsk magvärk börjat, USÖ ska ringa mej i morgon bitti, jag måste väl då erkänna att jag legat i feber i helgen, jag kommer ev. få en lättare utskällning. I lördags kväll tänkte jag ringa USÖ men jag orkade inte ens leta på numret och sen somnade jag igen. Det står klart och tydligt att man ska höra av sig vid feber, vilket jag inte gjort. Det sista jag vill är att bli inlagd på den där ångestfyllda avdelningen, jag lovar, man känner sig dubbelt så sjuk där (i alla fall jag).
Jag är så himla sugen på mat men det jag äter kommer upp igen, yoghurt är min föda just nu, gott!!
 
 
Min mössmodell <3
 
 
 
 
 
 
Lill-killen Dexter!
 
 
 
 
 
 
Tänkvärt <3
 
 
 
 
 
 
Slänger med Jannes fredagsfräckis!
 
En konstutställning i Kiruna invigdes av vår kulturminister. Hon fattade tycke för en tavla
med fyra nakna svarta män, varav en av dem hade vit snopp.

Hon frågade konstnären, en gammal finne:

- Varför har en av svarta männen vit snopp?

...Han svarade på bruten finlandssvenska:

- Di ä int svarta män. Di ä gruvarpetare och en ha varit hemma på lunsen.
 
 
 
Stor kram alla! <3

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela