lindaanneflod.blogg.se

Hej regniga maj!!

Publicerad 2015-05-31 13:22:32 i Allmänt,

Jaha nu blev det åter sådär..... länge sen jag skrev!! Jag har inte riktigt haft inspiration.... Jag återhämtar mej bra men känner mig inte riktigt som jag brukar, fortfarande svettningar fast inte lika ofta. Snart 2 veckor sedan venporten togs bort och det har läkt fint, inga infektioner!
På torsdag är det dags att träffa läkare för att diskutera de nedre regionerna.
 
Jag vill bara komma till min sista operation och det är brösten, jag mår fortfarande dåligt när jag ser mej själv i spegeln, det är då jag blir ledsen och påmind om detta helvetes år. Jag är inte intresserad av att bära bröstproteser så jag har helt enkelt struntat i att besöka ortopeden. Förstod att jag skulle känna så, det var ju precis samma med peruken, den blev aldrig använd....
 
Om ett par veckor tar Sanna och Tina studenten men jag tror jag är gladare än dem! Sjukt stolt över att båda orkade ta sig igenom gymnasiet trots allt det jobbiga..... Min önskan har snart slagit in, nu är det bara körkorten kvar, det fixar ni också utan problem!!
 
Nu ser jag fram emot fredagen då jag ska sammanstråla med ett gäng glada tjejer.... Pernilla, Maria, Hanna, Jaana, Cissi, Anne....Hoppas Anneli också är ledig då!! Fint väder blir det, det ska jag se till!!
 
Nu försöker jag bara stanna kvar i nuet men eftersom jag är en tänkare så är det svårt, tänka framåt skapar bara förvirring och kaos (mer än vanligt)!! Klamrar mej fast i alla jävla carpe diem uttryck och letar efter harmoni i allt..... Men jag ska fortsätta att fånga alla mina fucking dagar..... Så till alla er stackare som får stå ut med mej, den närmsta tiden kan bli min mest förvirrade tid ever....... Finns bara vid min sida som ni alltid gjort <3
 
 
 
 
 
 
 
Kram o massa förvirrad harmoni <3

Hejsan!

Publicerad 2015-05-18 20:26:02 i Allmänt,

Tiden bara rusar iväg!! Jag har spenderat mycket tid på kusten där jag faktiskt lyckades bränna mej i solen! Blev dock inget dopp i havet denna gång.
Sjukhuset ringde så imorgon ska jag operera ut venporten som sitter under huden med tillhörande slang som går upp mot halsen och vidare ner emot hjärtat. Jag kommer vara vaken och får lokalbedövning, jag kommer kräva mängder med lugnande, jag minns vilket helvete det var när de opererade in den!!
 
Just nu slappar jag bara i soffan efter en dag på stan med Cissi, vi hade lite att bubbla om! Tack för livet Cissi!! Hanna saknades men det tar vi igen senare i veckan! Nu väntar jag på att Anne ska dyka upp :D
 
Just nu har jag inte mycket att klaga på och hoppas att det förblir så, jag är fortfarande inte helt i form, alla cellgifter gjorde sitt jobb väl kan man säga..... Och det ska bli underbart att slippa venporten, jag vill inte ha något kvar som påminner mej om cancern. Håret växer utav bara helvete nu och det ser förjävligt ut, får det bara växa lite till så har jag en hjälm!!
 
Sanna vill vara med under operationen imorgon, får se om det går för sig!
 
 
 
 
 
 
 
Kram från mej <3

Klockan är sent....

Publicerad 2015-05-08 00:38:42 i Allmänt,

Hej alla fina!! Skriver några rader ur hjärtat.... Befinner mej på kusten där jag trivs som allra bäst, ingen aning om när jag åker hem, kan bli imorgon eller om några veckor, jag gör det som faller mej in just nu! Just idag vill jag bara andas o tänka vilket jag gör bäst här bland klippor, hav, släkt o god mat.... Jag umgås med mina nära o kära men har även lite tid för bara mej själv då jag ibland gråter ut som jag behöver....inga måsten som trycker mej! Pengar har jag spenderat på bara gott, så mamma o pappa, bidrag mottages tacksamt 😃 ...... Typ till ett eller två par jeans, naglar och lite bubbel! Väntar på 3 operationer så kolla min post, vill inte missa någon av dem. Börjar så smått att fundera på framtiden vilket bara gör mej förvirrad!! Förvirring hör till efter ett öde som mitt sägs det och det stämmer bra! Men jag är fortfarande mej själv trots att jag fått mej en törn.... Men just nu njuter jag bara av att vara klar med behandlingarna, operationerna tar jag som de kommer! Håret växer som ogräs och ser förjävlig ut!! Nu hoppas jag på några soliga dagar!! Mollie njuter även hon, hon har fullt upp med kattungar o hundar.... 
Stor kram från mej ❤️

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela