lindaanneflod.blogg.se

Ny vecka, nya tag....

Publicerad 2015-03-23 21:08:14 i Allmänt,

Hallå!
 
 
 
Helgen bara försvann men attans så kul den blev!! Min kusin Birgitta och hennes dotter Sara kom hit på fredagen. Vi hade bestämt att gå till Ritz där Mange o Drängarna skulle spela! Han ser man som mest vid bryggorna på västkusten i vanliga fall!
Vi var riktigt laddade och var där tidigt, tack snälla Cissi som körde oss!
Vi tog ett stort bord och snart kom det fler och slog ner arslet. Som tack att de fick dela vårt bord så bjöds det hej vilt på allt möjligt gott! Två jättehinkar placerades framför näsan på oss och sen kan ni ju räkna ut resten!!....
Vi var INTE kvar när Drängarna började spela men bandet som spelade innan var bra. Och DJ Roger, du är alltid lika bra!
Däremot var våra skötsamma och pigga döttrar Sara o Tina kvar och rockade loss! 
Jag och kusin tog en taxi hem och precis när jag kliver ur taxin så drar jag naturligtvis på arslet och blir liggandes på rygg och gapskrattar, min kusin som skrattar lika mycket hon försöker få upp mej men lyckas inge vidare så den snälle och lite lätt förtvivlade taxichauffören får kliva ut och hjälpa till att stötta upp, tack!
Jag vaknar upp på lördagsmorgonen med en ömmande röv och träningsvärken i benen efter fredagens bravader sitter fortfarande i :D
Tack för den kvällen, ett härligt avbrott från vardagen som mest består av täta behandlingar på USÖ.
 
Idag var det åter dags för strålning men innan det så var det besök hos sjukgymnasten och som sällskap hade jag bästa Madde G med mej, så kul att du var med mej, det blev ju några timmar!
Hos sjukgymnasten fick jag hjälp och råd hur jag ska stretcha ärren, jag som knappt tittat och än mindre tagit på ärren!! Men det gick riktigt bra, jag är förvånad själv!
Tusen tack fina Madde för sällskap, lunch och de fina presenterna <3
 
 
 
 
 
 
 
Även imorgon blir det många timmar på USÖ, förutom strålningen ska jag även få ett par påsar blod eftersom blodvärdet fortfarande är lite lågt. Antibiotikakuren är avslutad och såret ser riktigt bra ut men jag fick en antibiotikasalva att smörja med under en vecka.
Känner en allmän trötthet, kan bero på blodvärdet, antibiotikan eller så är det just så att både kropp o själ blir trött av alla behandlingar....
Nu ska jag smälla i mej sockerkaka som Tina har bakat, hon lyckades riktigt bra, jag är fortfarande i chock! <3
 
 
 
 
 
 
 
Kram från mej <3
 
 
 
 

Strålande tider....

Publicerad 2015-03-18 19:00:11 i Allmänt,

Halloj!
 
 
 
Dagarna går så fort, helt otroligt! Det har blivit en hel del fika med goa vänner som dyker upp rätt som det är, alltid lika trevligt!
I lördags hängde jag med goa Anne hem till härliga människor på mello-kväll och god mat, tack för att du drog med mej trots min motsträvighet!
 
I måndags började äntligen strålningen, såret på vänster sida vägrar att läka så en ny kur med antibiotika är påbörjad, hoppas det ger sig nu!! Jag ska strålas 30 gånger under 6 veckor så det blir täta besök till USÖ, säg bara till om någon vill hänga på som sällskap!
 
 
 
 
 
 
 
Själva strålningen tar bara några sekunder men apparaten ska ställas in noga varje gång, jag måste ligga exakt likadant varje gång. Det drog ut lite på tiden eftersom det var lite klurigt hur de skulle lägga strålarna då jag varit behandlad en gång innan.
Strålningen slår inte ut hela kroppen som cellgifterna gjorde, däremot kan man få ont i huden ungefär som när man bränt sig i solen men jag har fått både kortison- och mjukgörande krämer att smörja med.
Känner mej väldigt trött just nu, det kan ju vara antibiotikans fel.
Så här ser strålningsrummet ut, jag läggs på britsen med armarna över huvudet och sen åker jag in mot apparaten som cirkulerar runt mej, jag är livrädd varje gång att den ska krascha rätt över mej! 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har även börjat och käka nyttigt, skippar läsk och bröd o.s.v.... det gick jättebra i en och en halv dag sen blev det en McDonalds-meny med extra allt!! Jäklar vad fint det satt!!
 
Nu är jag bekymrad över Mollie som började halta idag, alltid är det något. Jag hämtade ut Metacam på apoteket som är smärtstillande och inflammationshämmande, ska testa några dagar och se om det hjälper.
 
Full fart mot helgen!
 
Kram <3
 
 
 
 
 

Känsliga läsare varnas!!

Publicerad 2015-03-09 11:59:43 i Allmänt,

Halloj!
 
 
 
Måndag morgon och jag vaknar upp till detta, veckan kan inte börja bättre! Tack Tina <3
 
 
 
 
 
 
 
En helg går så fort, även för mej som har helg hela veckan....
I lördags hade Anne fixat biljetter till filmen "I nöd eller lust" men filmen var nog i sämsta laget, ingen film jag rekommenderar!! Som tur var så var mitt sällskap det bästa, både Anne och Anneli! Efter filmen käkade vi grekiskt på Efesos.
Ni är underbara!
 
Igår var det äntligen dags för Skäringer på Conventum! Innan föreställningen käkade jag, Sanna och Tina på Jensens.... hm, inte mitt favoritställe direkt, de måste ha stans sämsta service! Vi fick inte riktigt det vi beställde, halvljummen mat m.m....... Redan när vi fick in desserten bad jag om notan men neeeej då, alla andra bord runtom fick betala.... "Nu klär vi på oss och går" sa jag till tjejerna, de vill ändå inte ha betalt! Just då kom servitrisen och frågade om vi betalt? "Nej" svarade jag, jag sa till redan vid efterrätten men ingen kom så jag antog att ni inte ville ha betalt!! Stolpskott!!
Bordet bredvid oss, ett äldre par, skickade ut sina tallrikar igen och bad om att få varm mat så vi var långt ifrån de enda missnöjda gästerna.
Den äldre kvinnan vid bordet bredvid hörde mitt resonemang med servitrisen och lutar sig fram mot sin man och viskar "Se där, det där var snyggt gjort"..... Nee, jag är ju inte den som brukar stå svarslös!
 
"Avig Maria" med Mia Skäringer var helt fantastisk!!
Jag kan inte riktigt sätta fingret på om det är hennes humor eller om det är hennes mage jag känner igen mej i (förmodligen en blandning) våra magar är nämligen uppbyggda på samma sätt! Hahaha....... Hon bjuder verkligen på hela sig själv!
Missa inte "Ack Värmland" på fredag kl. 21.30 på 4an :D, blir nog toppen!
 
 
 
 
 
 
 
Nu väntar jag bara på att USÖ ska ringa och meddela när strålningen kan börja, jag hoppas på måndag nästa vecka! Såret som varat börjar se bättre ut, antibiotikan har gjort sitt.
Igår bestämde jag mej för att skärpa till mej rejält och ta en närmare titt på den plats där mina bröst en gång satt!!
Tina fick byta omlägget och hon tog ett par bilder så nu visar jag även er....
Det ser ju inte klokt ut, hur ska detta kunna bli två fast C-kupor??
Håller med min kusin Annelie (visst var det väl du?), "Det ser ut som något släppt en bomb!" Hahaha....
Jag blir fortfarande ledsen när jag duschar eller klär mej.... Men så här ser eländet ut....
 
 
 
 
 
 
 
Kram från mej <3
 
 

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela