lindaanneflod.blogg.se

Ny vecka, nya tag....

Publicerad 2015-03-23 21:08:14 i Allmänt,

Hallå!
 
 
 
Helgen bara försvann men attans så kul den blev!! Min kusin Birgitta och hennes dotter Sara kom hit på fredagen. Vi hade bestämt att gå till Ritz där Mange o Drängarna skulle spela! Han ser man som mest vid bryggorna på västkusten i vanliga fall!
Vi var riktigt laddade och var där tidigt, tack snälla Cissi som körde oss!
Vi tog ett stort bord och snart kom det fler och slog ner arslet. Som tack att de fick dela vårt bord så bjöds det hej vilt på allt möjligt gott! Två jättehinkar placerades framför näsan på oss och sen kan ni ju räkna ut resten!!....
Vi var INTE kvar när Drängarna började spela men bandet som spelade innan var bra. Och DJ Roger, du är alltid lika bra!
Däremot var våra skötsamma och pigga döttrar Sara o Tina kvar och rockade loss! 
Jag och kusin tog en taxi hem och precis när jag kliver ur taxin så drar jag naturligtvis på arslet och blir liggandes på rygg och gapskrattar, min kusin som skrattar lika mycket hon försöker få upp mej men lyckas inge vidare så den snälle och lite lätt förtvivlade taxichauffören får kliva ut och hjälpa till att stötta upp, tack!
Jag vaknar upp på lördagsmorgonen med en ömmande röv och träningsvärken i benen efter fredagens bravader sitter fortfarande i :D
Tack för den kvällen, ett härligt avbrott från vardagen som mest består av täta behandlingar på USÖ.
 
Idag var det åter dags för strålning men innan det så var det besök hos sjukgymnasten och som sällskap hade jag bästa Madde G med mej, så kul att du var med mej, det blev ju några timmar!
Hos sjukgymnasten fick jag hjälp och råd hur jag ska stretcha ärren, jag som knappt tittat och än mindre tagit på ärren!! Men det gick riktigt bra, jag är förvånad själv!
Tusen tack fina Madde för sällskap, lunch och de fina presenterna <3
 
 
 
 
 
 
 
Även imorgon blir det många timmar på USÖ, förutom strålningen ska jag även få ett par påsar blod eftersom blodvärdet fortfarande är lite lågt. Antibiotikakuren är avslutad och såret ser riktigt bra ut men jag fick en antibiotikasalva att smörja med under en vecka.
Känner en allmän trötthet, kan bero på blodvärdet, antibiotikan eller så är det just så att både kropp o själ blir trött av alla behandlingar....
Nu ska jag smälla i mej sockerkaka som Tina har bakat, hon lyckades riktigt bra, jag är fortfarande i chock! <3
 
 
 
 
 
 
 
Kram från mej <3
 
 
 
 

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela