lindaanneflod.blogg.se

Hallå!!

Publicerad 2015-09-06 09:47:33 i Allmänt,

Regniga söndag..... Tänker bara ligga kvar i sängen och se på Tv, perfekt en regnig söndag!
 
Som ni vet så får jag mina ryck, mitt senaste ryck blev en intensiv bantning (ordet lagom har jag svårt att förstå). Under 4 veckor har jag endast levt på pulverdiet och vatten samt motion minst en timme om dagen!!
Blev så förbannat trött på att stå å dra för att få på mej jeansen, när de väl satt på plats så ville de bara halka ner igen (magens fluffiga kraft).
 
Eftersom jag på senaste tiden unnat mej allt gott som finns, jag har unnat mej som om var dag vore min sista!! Men nu är det dags att betala priset för det!! Tisdag morgon ska jag väga mej för då har det gått 4 veckor. Skulle bara köra denna hårda diet i max 2 veckor men min envishet ville köra 2 veckor till :D
På tisdag ska jag börja äta föda igen, jag ska följa en diet under 2 veckor, även där med få kalorier men jag får laga mat och tugga!! Hittade dieten och recepten i tidningen Tara och självklart måste jag testa :D
 
Jag som äääälskar god mat, har bara tänkt på en massa goda rätter och samlat ihop många nya recept :D
Jag har även spenderad mycket tid i skogen, plockat massor med svamp och lite blåbär. Jag är full med myggbett som vägrar sluta klia!! Två fästingar har jag lyckats släpa hem, gissa om jag fick spel, hoppade o skrek som galning!! Ja ni som känner mej vet ju att jag nästan svimmar och börjar grina av spindlar!!
 
Jag känner mej hur pigg som helst, tror jag återfått grundkonditionen i alla fall. Jag ska på läkarbesök den 18e september, inget speciellt då men läkaren vill nog höra hur det går efter den långa helvetesresan som blev! Men jag vet att remiss till plastikoperationen kommer skickas då, min sista och efterlängtade operation.... Tuttar, tuttar, tuttar, tuttar!! Jag kan inte säga att jag lider av att vara bröstlös, jag är ju precis som jag alltid varit ändå.... men de fattas mej....
 
Jag har ett stort och viktigt uppdrag i veckan, får absolut inte misslyckas!! Jag ska sköta om min kära väns blommor medans hon är borta, jag fattar inte hur hon tänkte!! Varje gång hon kommer hit så klagar hon över mina stackars blommor, hon vattnar och plockar med dem och undrar hur fan jag bär mej åt, enligt henne kan jag ta död på en plastblomma!!
Jag gapskrattade när hon bad MEJ att sköta detta skarpa uppdrag..... säger bara.... Skyll dej själv!!
 
 
 
 
 
 
 
Ha en skön söndag!
 
Kram <3
 
 

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela