lindaanneflod.blogg.se

Spridda tankar....

Publicerad 2014-12-30 09:13:42 i Allmänt,

Hejsan!
 
 
Nu är snart detta år förbi, jag kan inte påstå att det blev ett bra år men om jag anstränger mej så kan optimisten inuti mej viska "2015 blir ditt år Linda"....
Hur illa livet än behandlar dej så kan man alltid finna ljusglimtar, mina glimtar under 2014 är att mina tjejer blev 18 år och jag fick den äran att vara med och fira det ögonblicket! En annan fin glimt är att jag är omgiven av så många fantastiska och underbara människor, vad vore jag utan ER?
 
Igår hade jag massa spontan-fika här hemma, varje gång jag tittade ut genom fönstret så stod det vänner utanför, lite lustigt! Så bra att ni tittar förbi med värme och godsaker! Tack även bästa Sofia som kom med en hel påse med gott härom dagen, jag tjockar på mej lite till men det tar jag itu med ett annat år!!
 
Jag är så sugen att åka till västkusten över nyår men jag tror jag fegar ur, jag blir förmodligen riktigt dålig inom ett par dagar och då känns det tryggast att ha nära till sjukhuset. Men jag velar som vanligt, nu har jag ett dygn på mej att vela klart!!
 
Nu har jag hamnat i en svacka där allt bara känns trist och tråkigt och det är då tankarna börjar jobba! Vad vill jag? Hur ser framtiden ut? Vad vill jag ha ut av livet? En sak är säkert, jag vill ha fart och galet kul och det är endast jag själv som kan påverka det. Jag har många galna ideèr som trycker på bara jag får bli frisk. Mina ideér och infall ändras och det är spännande, det finns en tjusning att inte veta vad som händer, tror det kallas LIVET!!
 
Nu närmar sig operationen och jag börjar oroa mej för den! De ska ta bort mina bröst, de som alltid varit en del av mej. Jag fasar för att vakna upp efter operationen och veta att de är borta för alltid, jag kommer förmodligen vara hysteriskt ledsen och känna mej halv. Jag försöker förlika mej vid tanken men det går inge bra, det blir nog en chock....
 
Just nu känner jag en stor tacksamhet till det mesta, jag kan känna lycka inför mycket, även de små sakerna i livet, en rättså skön känsla faktiskt! Att jag fått en helt annan syn på livet går inte att ta miste på, önskar bara att jag slapp få cancer för att inse det! Jag känner mej friare på något vis, drar mej inte för något.... Blir något fel i livet, ja men rätta till det då, jorden går inte under, du lär dej alltid något! Bär alltid med dej ett gott hjärta, det kan ta dej hur långt som helst....
 
 
 
 
 
 
 
Kram alla!
 

En lagom jul....

Publicerad 2014-12-26 15:52:12 i Allmänt,

God fortsättning alla!!
 
 
Min jul var alldeles lagom, god mat och fina klappar, ingen stress alls med undantag för Tinas övningskörning på Käglan!! Varit med mina nära och kära <3 Det finns inget bättre än att få ge bort julklappar, hoppas alla blev nöjda :D Jag vill tacka alla för julklapparna, jag blev så glad!! Jag tackar även för alla nitlotter!! Hahaha!!
En grej jag är speciellt nöjd över är 3 biljetter jag köpte till mej och tjejerna "Avig Maria" med Mia Skäringer den 8 mars, det blir toppen!!
 
 
 
 
 
 
Resten av julen har tillbringats i soffan med mycket film och sömn, drömmer mej bort till vita stränder med klarblått vatten, det enda jag riktigt längtar till just nu men det lär ju dröja.... Tänk 2-3 veckor att bara andas och vara <3
 
Jag fick både blod och cellgifter dagen innan julafton så nu är det bara att räkna dagarna tills magvärken, blåsorna i munnen och rinnande ögonen sätter fart.... Men jag härdar ut, den 13 januari får jag min sista dos av cellgifter (hoppas jag)!! Sen följer ju allt det andra med operationer, strålningar o.s.v.... Känns som det aldrig får något slut.... Pust!!
I tisdags blev jag förväxlad i väntrummet då jag skulle få gifterna! En annan sköterska än Karin som jag brukar ha hälsade att jag kunde slå mej ner en stund. Efter en stund kommer hon och jag följer snällt med och tänker att Karin är kanske sjuk idag. Då säger hon "Visst är det väl Agneta"? Neeej svarar jag och skrattar medans jag tänker....och du är inte Karin!!
 
Idag kom en så fin julklapp nämligen min underbara vän Monica (Monky), det är så himla roligt att ses då det inte blir så ofta, vi bor ju många mil ifrån varandra men milen spelar ingen roll vi kommer alltid vara nära i våra hjärtan <3 Tack för besöket och presenterna <3 Vi har slutat hålla tårarna tillbaka när vi skiljs åt.... Det är omöjligt!!
 
Även Mollie har blivit bortskämd i jul och idag kom våra rara grannflickor med julklappar och tog med henne på en promenad, lyckliga hund <3
Jag ska beställa denna trappa till Mollie och hennes taskiga bakben så hon kan krypa upp i soffan när hon vill!
 
 
 
 
 
 
Önskar alla en fin kväll och laddar för V75!
 
Kram!
 
 
 
 

Försöker känna julfrid....

Publicerad 2014-12-22 19:38:50 i Allmänt,

Hej alla fina!
 
 
Idag har jag varit på USÖ 2 ggr, en gång i morse för att lämna blod sen tillbaka för att träffa läkaren.
I morgon är det åter dags för cellgifter, läkaren vill även att jag ska fylla på med 2 påsar blod då mina värden var låga, det blir många timmar i morgon! Tack o lov följer bästa Anne med och håller mej sällskap <3
 
Jag är äntligen klar med alla julklappsinköpen och jag känner mej sååå nöjd, mindre nöjd är plånboken! I dag hade jag bara några klappar kvar, mamma var med mej ut, tack mamma för att du alltid ställer upp när jag inte orkar <3
 
I lördags så var vänner och kolleger på julbord, jag var tyvärr för dålig för att vara med men jag vet hur himla kul ni hade, jag hade nämligen en alldeles egen paparazzi på plats som uppdaterade mej under kvällen med massa fina bilder, ni var så fina allihopa....  Själv åt jag skinkmacka som jag även fick behålla :D Tusen tack fina paprazzi <3
 
Att mina tjejer är 18 år har jag fortfarande svårt att smälta! Sanna var på Strömis och firade. Vakten hade sagt lite snäsigt "Det är alltid födelsedagsbarnen som blir fullast"! Men Sanna har svar på tal och säger "Det hade räckt med ett grattis"!! Nåväl, hon kom hem sent och pratglad, det såg ut som hon vänt upp och ner på ett par hålfotsinlägg när hon gick.... nedrans unge!!
Tina firade i Fellingsbro med vänner, hon var på tjejfest, fast tvärtom, många killar. Vet inte riktigt vad de hade käkat, hon hade en släng av magsjuka i lördags.... nedrans unge!!
 
Här är halssmyckena Sanna och Tina fick i fredags på deras 18-årsdag, bild på fram och baksida.
 
 
 
 
 
 
Ha det gott alla!
 
Kram från mej!
 
 

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela