lindaanneflod.blogg.se

Mardrömsvecka....

Publicerad 2015-01-30 15:26:05 i Allmänt,

Hej alla!
 
 
Jag har inte haft ork att skriva men idag blir det några rader. I en vecka har jag nu varit så satans dålig, det var den värsta veckan av alla och inte riktigt över än men något bättre! Jag tackar gud att det även är den sista!
I måndags fick jag ringa mamma storgråtandes, då orkade jag inte ens rasta Mollie, jag vaknade med frossa, hög feber, stora blåsor i munnen och det värsta av allt.... magvärken!!
Mamma som alltid ställer upp kom hit och hjälpte till och tog med sig Mollie hem sen har jag i stort sett bara sovit och druckit lite vatten.
Tisdagen blev ännu värre, orkade knappt ta mej upp och det skedde även en liten olycka!! Kändes förnedrande men vad fan ska man göra?? Jag blev nödig och jag var för långsam (eller vägen till toan var lång) jag sket helt enkelt ner mej!! Trosorna tog jag förväl av men min onepiece hade jag inte hjärta att slänga.....
Så sorry Sanna, det är väl du som tvättar :D...... Lite rättvist med tanke på alla små skitkläder jag tvättat åt dej <3 Jag lovar att hålla tätt och inte göra om det!!
 
Måste bara visa mina härliga sockor som jag fick från finaste Annelie F, hon är en bitch på att sticka! Tack snälla rara du <3
 
 
 
 
 
 
I veckan har jag i alla fall pratat med min härliga vän Åke, gud vad jag saknar våra galet roliga MC-turer, de kommer jag alltid minnas med glädje och gapflabb!! Han har förmågan att få en och skratta hur illa det än är och även denna gången i telefon! Jag hade precis tagit en smärtstillande supp när han berättar något roligt!! "Nej jag får inte skratta då flyger suppen ut igen" utbrister jag.... Åke: "Hörreduuu, du har väl inte hunn i närheten?"
Han var nog orolig att Mollie skulle få en "patron" i skallen!! Hahaha.... Du förgyller min tillvaro <3
 
Mamma och Sanna var på hindersmässan igår och jag fick en krya-present av Sanna!! Vi kollade på den igår kväll, Skäringer är bra som vanligt! De fixade även en god fiskgratäng som jag åt lite av och t.o.m. fick behålla! Tack <3
 
 
 
 
 
 
Så här ser det ut idag! Två trötta hjältar.... Den mörkaste av dem kan man få damp på, han släpper skitar som luktar död och det sker hela kvällar och nätter och det är inga smygare direkt, förut visste jag faktiskt inte om det var Dexter eller Sanna men nu vet jag.... Det är en jävulsk doft!! Mamma hade förslag på att hänga en doftgran längst ner på svansen :D Nåja, tur för honom att han är snäll och har en otrolig charm <3
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag bara hämta kraft och försöka käka något, operationen närmar sig!! Här är två av mina energigivare (eller skitlukts-spridare) Jag känner mej tillfreds i själen och blickar framåt!
 
 
 
 
 
 
Ha det gott och STOR kram till alla <3
 
 
 
 

Nu är jag åter sänkt....

Publicerad 2015-01-25 01:34:07 i Allmänt,

Hallå alla fina!
 
 
Nu är det åter dags för pest och pina, jag är så svag som man kan bli, vill bara att gifterna ska göra sitt och sen lämna min kropp!! Sovit mest hela dagen, fundera just på när jag duschade sist?
Har haft en bra vecka i alla fall, umgåtts med kära vänner. Pernilla har varit en stor hjälp, hon har spikat och borrat så grejer kommer upp på väggar och tak. Vi stötte på problem när min ljuskrona skulle upp och vi blev tvungna att ta hjälp av en karl, känns lite förnedrande! Micke Ö var så himla gullig och hjälpte till så nu hänger kronan på plats!
Strax efter att Micke åkt så ringde han och berättade att han fått p-böter på 1000 kr!! Gissa om jag fick dåligt samvete, nu kan jag knappt se den där jävla ljuskronan!!
 
Operationen närmar sig snabbt och jag mår dåligt över det, jag är både rädd och ledsen, önskar att allt bara kunde vara över.... Tänker mycket på det ögonblicket när jag sövs och då jag vaknar upp, det blir kämpigt och tungt!
 
Jag försöker blicka framåt och då får det blir en resa.... Maldiverna eller Thailand igen är min önskan! Nåja det känns så himla avlägset just nu....
 
Jag känner stor tacksamhet varje dag, jag är lyckligt lottad som har mina nära, kära och alla underbara vänner runt om mej, utan Er går detta aldrig vägen! Inga mediciner i världen kan ersätta er!
 
Nu ska jag hålla mej vaken och se när de mosar på varandra! Heja Alex!!
 
Kram från mej!
 
 
 
 

Operationen närmar sig....

Publicerad 2015-01-17 08:35:00 i Allmänt,

God morgon!
 
 
Nu är det äntligen klart med alla turer kring operationen! Läkarteamet hade möte i onsdags där mitt brev var närvarande.... Jag blir opererad v. 7 på USÖ av bästa och underbaraste kirurgen precis som jag önskade (hon jobbar vanligtvis inte på USÖ men ställer upp för min skull) det känns tryggt för mej och jag är evigt tacksam!! Tryggheten betyder mycket för mej då själva operationen känns jobbig och skrämmande men jag försöker blicka framåt!! Känns overkligt att ta bort något av min kropp, mina bröst har ju alltid funnits där som en del av mej.... lite som Piff och Puff :D
Nu ska jag bara ta mej igenom veckorna fram till operationen, det blir en jobbig omgång till med biverkningar, jag måste vara okej till v. 7 så det blir vila och åter vila....
Ett halvår med cellgifter har gått, likaså ett halvår av mitt liv. Livet stannar upp helt, inte lätt att planera saker, jag vet aldrig hur jag mår, det kan svänga snabbt! Kan inte göra det jag vill, måste tänka på alla baciller som kan sänka mej helt.... Man lever som i en bubbla, en jävla äcklig cancerbubbla!!
Men nu är den biten snart över, gifterna försvinner snart ur min kropp, immunförsvaret hämtar sig, likaså mitt hår!!! Snart smakar allt gott igen!!
 
Lördag morgon och jag känner mej tacksam och rofylld, jag har inga problem av att njuta av livet trots sjukdom, det kanske t.o.m. är lättare att njuta, jag tror det i alla fall.... Att kunna njuta av det lilla är stort!! Tända ljus, frulle i sängen, Tv, läsa, god mat (när jag kan äta), umgås, tjattra i telefon, spela spel och trav-lördag!! Just nu passar detta mej utmärkt.... Galna upptåg och tokiga infall får vänta tills orken är med mej igen! 
Men det kommer.... Helt klart!!
 
Önskar alla en fin helg!
 
Kram!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela