lindaanneflod.blogg.se

Redan helg....

Publicerad 2015-02-27 17:17:23 i Allmänt,

Hej!
 
 
 
En riktig skitvecka med ett tungt sinne....
I dag var det besök hos sjukgymnasten, ibland vet jag knappt vart jag ska. Eftersom det känns tungt just nu så lyckades jag bryta ihop även där, kunde inte hålla mej tills jag kom hem! Men det var skönt, tårarna sprutade rätt ut och innan sjukgymnasten hann hämta en servett så hade jag tårat ner halva pappret på britsen som jag låg på. Hon tyckte det var helt naturligt att jag reagerar, jag vill fortfarande inte se på ärren, inte riktigt än....
 
I veckan somnade en bekant in, ingen jag känner personligen. Han förlorade sin kamp mot cancern, han fick inte ens bli 40 år. Jag tar så illa vid mej, jag tänker på ångesten över att veta att det inte finns något mer att göra, att det inte går att bota. Jag tänker på hans familj och lider med dem. Det är lika naturligt att dö som att födas men fan inte när man är så ung!! Det finns inget naturligt överhuvudtaget i det!! Vila i frid....
 
Igår kom pappa förbi och hade med sig godsaker, bl.a. grishjärta tror jag det var! "Men jag äter helst inte hjärta" sa jag men det var ju självklart till Mollie!! Jag fick hans goda ärtsoppa, en burk päronmarmelad och en tub rök räkost!
Tack så mycket <3
 
Senare på dagen kom Malin G med blommor, godsaker samt en rolig bok. Tack fina Malin för lite skratt!
 
På måndag är det dags att ta bilder inför kommande strålning, de måste röntga bröstkorgen för att kunna ställa in apparaten. Det är väldigt noga så inte bröstbenet eller hjärtat kommer i vägen. Bästa Cissi följer med mej och det känns skönt. Känns det lika deppigt på måndag så är hon toppen! Jag är inte så pratsugen när jag mår skit och då är det så skönt att bara lyssna på någon annan. Och ni som känner Cissi, ja ni vet ju, den tjejen kan prata! Tack för att du finns <3 Och känner jag dej rätt så behövs det väl ingen personal, lite röntgenbilder fixar väl du?
 
Jaha, idag är det fredagsmyyys, ordet jag hatar! Jag har hört att fredagsmys betyder "full hemma" på latin, är väl inte helt osannolikt!
 
Jag ska bara ta det lugnt och ta mej igenom stormen tills det börjar ljusna igen....
Mollie blir helt knäckt när jag gråter och hurklar, hon går och gömmer sig tills jag gråtit ut sen kommer hon och slickar på mina salta kinder och viftar på hela rumpan, sammanlagt denna vecka har hon fått i sig minst en hel saltsten lilla hönan <3
 
 
Ett fin bild på två fina killar <3
 
 
Kram från mej <3
 
 

Nattsvart....

Publicerad 2015-02-25 21:51:12 i Allmänt,

Trodde inte jag skulle hamna här, allt har sett så ljust ut men nu sitter jag här och allt känns bara svart..... Vill inte någonting längre..... Tog mej i alla fall till läkarbesöket idag och höll skenet uppe, tror jag hörde hälften av vad de pratade om.... Just nu vill jag bara avbryta alla behandlingar, så trött på allt.....
Såren stretar, drar och värker.... Ser inget ljus överhuvudtaget, jag förstår de som inte orkar och ger upp, känslan är fruktansvärd.....
Jo jag tänker fortsätta kampen, jag låser in mej, gråter ut i några dagar, sen hoppas jag se ljuset och glädjen i livet igen.....
 
Kram <3

Hejsan!

Publicerad 2015-02-18 12:49:52 i Allmänt,

Hej alla!
 
 
 
 
Nu har det gått över en vecka sedan operationen, känns fortfarande helt overkligt att vara utan mina bröst!
Det smärtar fortfarande, mest i vänster armhåla där de tog massa lymfkörtlar. Jag gör mina övningar 3 grr per dag som sjukgymnasten sa!
På fredag kan jag få dra bort de stora lapparna som täcker stygnen, hur fan ska det gå, då får jag verkligen se hur det ser ut, jag lär väl svimma!!
Jag lämnade blodprov i måndags för att hålla koll på mitt låga blodvärde, som tur var så är det på väg upp.
Min kusin Fjonkan åkte hem i lördags, tack för att du var här och hjälpte mej och för ditt sällskap! Synd att vi bara fick 5 rätt på V75an!!
Jag ska tillbaka till USÖ på onsdag nästa vecka för att träffa läkare och diskutera den kommande strålningen, det här tar aldrig slut!!
 
Igår åkte jag och kusin Annelie till Marieberg en sväng, där gick vi in i min nya favvo butik "Rituals", de har nog de bästa krämer och oljor för kropp och ansikte, de har även parfymer vilket jag köpte!! Jag fick ju massa produkter av min kusin Fjonkan när hon var här, skrubb, duschskum, handkräm, lotion och tvål. Alla produkter luktar ljuvligt!!
Igår blev det, förutom parfymerna, även en olja som kan användas efter duschen samt en bodymist....
 
Efter Marieberg så blev jag heeeelt slut så jag sov middag i flera timmar. Snart kommer mamma hit en sväng, jag skickade ett sms om ett par saker jag behöver, snäll som hon är så kommer hon hit, det är skönt med sällskap.
 
Sannas studentkryssning hade gått bra (vad jag vet) nu hoppas jag kunna slappna av ett par dagar innan nästa orosmoment dyker upp!! Det finns alltid något att oroa sig över!!
 
Här är butiken, besök den om ni inte redan gjort det!!
 
 
 
 
 
 
Här är pappas halsband som jag beställde genom Inova design, jag tror han blev nöjd <3
 
 
 
 
 
 
Ha en bra dag!
Kramar från mej!

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela