lindaanneflod.blogg.se

Hejsan!

Publicerad 2015-02-18 12:49:52 i Allmänt,

Hej alla!
 
 
 
 
Nu har det gått över en vecka sedan operationen, känns fortfarande helt overkligt att vara utan mina bröst!
Det smärtar fortfarande, mest i vänster armhåla där de tog massa lymfkörtlar. Jag gör mina övningar 3 grr per dag som sjukgymnasten sa!
På fredag kan jag få dra bort de stora lapparna som täcker stygnen, hur fan ska det gå, då får jag verkligen se hur det ser ut, jag lär väl svimma!!
Jag lämnade blodprov i måndags för att hålla koll på mitt låga blodvärde, som tur var så är det på väg upp.
Min kusin Fjonkan åkte hem i lördags, tack för att du var här och hjälpte mej och för ditt sällskap! Synd att vi bara fick 5 rätt på V75an!!
Jag ska tillbaka till USÖ på onsdag nästa vecka för att träffa läkare och diskutera den kommande strålningen, det här tar aldrig slut!!
 
Igår åkte jag och kusin Annelie till Marieberg en sväng, där gick vi in i min nya favvo butik "Rituals", de har nog de bästa krämer och oljor för kropp och ansikte, de har även parfymer vilket jag köpte!! Jag fick ju massa produkter av min kusin Fjonkan när hon var här, skrubb, duschskum, handkräm, lotion och tvål. Alla produkter luktar ljuvligt!!
Igår blev det, förutom parfymerna, även en olja som kan användas efter duschen samt en bodymist....
 
Efter Marieberg så blev jag heeeelt slut så jag sov middag i flera timmar. Snart kommer mamma hit en sväng, jag skickade ett sms om ett par saker jag behöver, snäll som hon är så kommer hon hit, det är skönt med sällskap.
 
Sannas studentkryssning hade gått bra (vad jag vet) nu hoppas jag kunna slappna av ett par dagar innan nästa orosmoment dyker upp!! Det finns alltid något att oroa sig över!!
 
Här är butiken, besök den om ni inte redan gjort det!!
 
 
 
 
 
 
Här är pappas halsband som jag beställde genom Inova design, jag tror han blev nöjd <3
 
 
 
 
 
 
Ha en bra dag!
Kramar från mej!

Kommentarer

Postat av: Kicki

Publicerad 2015-02-21 14:56:54

...hur länge ska du gå på strålning??...hoppas du mår bättre nu och att du inte har allt för ont! kramiz

Svar: Strålningen håller på i 5 veckor mån-fre! Ska träffa läkare på onsdag och diskutera det. Kraaam 💕
Linda Anneflod

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela