lindaanneflod.blogg.se

Lördag och lite bättre!!

Publicerad 2014-09-13 12:29:53 i Allmänt,

Det blev en tuff vecka!!
 
 
Ultraljudsundersökningen av armhålan i onsdags gick bra, det var läkaren Camilla som gjorde den, henne brukar jag ha när jag besöker mammografin. Hon tog även prover med hjälp av en tunn nål, man suger upp vätska ur lymfarna för att kunna se om de innehåller några cancerceller. Som vanligt får jag hålla mej till tåls då analysen inte görs på en pisskvart, tar ca 10 dagar tippar jag på. Undersökningen gjorde inte ont och gick rättså snabbt.
Som stöd hade jag mamma med mej, tack mamma!
 
Jag har mest sovit bort de senaste dagarn, inte orkat något alls. I torsdags morse tog jag mej i allafall iväg till USÖ för att lämna nya blodprover, det visade sig att de såg lite bättre ut så cellgifter kunde jag få i fredags.
De ville även ge mej ett par påsar blod då eftersom värdena var katastrofala, inte konstigt jag varit så trött!!
 
2012 när jag fick cellgifter ville de även då ge mej blod då jag var jättedålig p.g.a. en infektion som slog ut kroppen helt. Men då hade jag vaknat på fel sida, jag var trött och obstinat (då också). Jag svarade läkaren att jag minsann inte skulle ha något blod!! Han tittade förvånat på mej och jag svarade " Ja inte för att jag är jehovas men något äckligt blod ska jag inte ha" Han svarade "Med dina värden ska man inte kunna stå på benen". Jag svarade kort "Jag står på mina ben"!! Något blod blev det inte den gången vilket var så dumt av mej! Denna gången protesterade jag inte som tur var för vad mycket piggare jag känner mej idag!!
 
Som sagt,  igår fick jag både cellgifter och blod. Tina höll mej sällskap, det tog lång tid igår, över 5 timmar. Vi fikade, kollade på TV och sov. Tina kröp ner jämte mej i sjukhussängen sen somnade vi som två ruggugglor till "lyxfällan" som sändes på TVn. Sen fikade vi lite till, fika är gott!!
 
 
 
 
 
 
 
I onsdags hade jag lite besök hemma, på fm kom Åke förbi, det blev en hel del skratt. Även mamma var här och senare på em kom min kusin martina hit, tack fina Martina, även om jag inte var den piggaste!!
Mamma och Sanna gjorde ärtsoppa och pannkakor, vilket resulterade i att jag fick en stekpanna mindre. Mamma tyckte den hade gjort sitt, hon hade nog rätt, det brukar ju mammor ha!!
Sen dök bästa Lena upp efter jobbet vilket slutade med att hon tog med sig Mollie hem några dagar.
 
På tisdag ska jag träffa läkare igen, om jag har tur kanske lymfanalysen hunnit bli klar!
Denna läkare har jag inte träffat innan, hoppas han har humor, tänkte dra ett skämt!! Jag fick nämligen diklofenak och spasmofen mot min magvärk då den påminner om gallbesvär (förmodligen irriterar cellgifterna gallgångarna). Jag fick medicinerna i form av stolpiller!!
Tänker vara allvarlig och förklara för honom att medicinen jag fick mot magsmärtorna är så himla svåra att svälja :D :D :D Måste hinna se hans min innan jag bryter ut i skratt!!
 
Sanna har varit ute i skogen och för att leta kantareller, hon fick ihop en hel påse med dessa som hon trodde var kantareller!!
Så nu måste jag bli pigg och bli med ut i skogen och visa henne vart skåpet (svampen) ska stå!!
 
 
 
Men idag är det lördag och jag fortsätter ta igen mej. Kusin Birgitta har skickat vinnarraden på V75 så nu är det bara att vänta!!
 
Ha en bra lördag, kram alla!

Kommentarer

Postat av: leif linder.

Publicerad 2014-09-13 12:49:26

Kram Linda

Svar: Kram tillbaka
Linda Anneflod

Postat av: Anneli

Publicerad 2014-09-13 12:53:57

Hahaha! Bästa Linda! Puss o kram

Svar: 😃 PoK!!
Linda Anneflod

Postat av: Kusin martina

Publicerad 2014-09-13 12:56:09

Tack för att jag fick komma! De lär bli fler gånger :) o din stekpanna är slängd i återvinningen, va ingen som ville ha den här i fellingsbro. Vafan, den va ju helt gratis.. Men men så den fick åka i sorteringen istället 👍👍😂 kram på dig!

Svar: Hahaha, tack, jag tyckte stekpannan var fin!! Kramar!
Linda Anneflod

Postat av: Kusin martina

Publicerad 2014-09-13 12:56:10

Tack för att jag fick komma! De lär bli fler gånger :) o din stekpanna är slängd i återvinningen, va ingen som ville ha den här i fellingsbro. Vafan, den va ju helt gratis.. Men men så den fick åka i sorteringen istället 👍👍😂 kram på dig!

Postat av: Gun

Publicerad 2014-09-13 21:20:17

Du får mej att skratta, hoppas andra skrattar också...du är bara så underbar <3 Ps Ikea har bra stekpannor Ds ;-D

Svar: Haha!! Du är så bra Gun, tack för att du finns ❤️ Kram
Linda Anneflod

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela