lindaanneflod.blogg.se

En ny vecka ligger framför mej

Publicerad 2014-09-01 19:54:25 i Allmänt,

Hej alla fina! 
 
En hel helg har gått och ännu en vecka att se fram emot. Jag har haft tur än så länge, orken har varit okej, känt mej lite matt, svettig och trött.... men jag ska inte klaga, har sluppit krama toalettstolen! Medicinerna hjälper mej bra mot illamående.
 
 
 
Härom dagen dök fina Anneli A upp och överraskade mej med ett paket (jag känner mej bortskämd ska ni veta) Vilket bra tips till andra att ge bort som gåva!! Går att beställa på "ungcancer.se", finns mycket fint att beställa i deras shop, jag fick en fin mössa som snart kommer väl till användning samt ett armband..... Tack så jättemycket Anneli!!
 
 
 
 
 
I fredags damp detta snygga halsband ner i brevlådan, designat av bästa Pierre Hesselbrandt!! Stolt bär jag detta med hans väl valda ord "Hålla höjd och styra över ditt eget liv" Tack Pierre, jag blev sjukt nöjd!
 
 
 
Jag fick jag även ett brev på posten, en väninna till min mamma har köpt/planterat träd i mitt namn någonstans runt Victoriasjön i östra Afrika. Träden ska hjälpa småbönder att bekämpa fattigdom. Träden skapar nya förutsättningar för det människorna saknar mest såsom mat, ved, medicin,skugga, foder och vitaminer. Vet egentligen inte så mycket mer, men hjälper det någon människa i världen så är jag glad!
Jag blev lite full i skratt faktiskt eftersom min fantasi genast började skena iväg!! Hur ofta ska jag åka iväg och vattna? Tänk om jag blir skogsägare nu på heltid? Skall det gallras? Plugga skogsbruk?
Sen började fantasin skena ännu värre när jag kom och tänka på min underbara vän Cissi. K!!
En gång i tiden fick hon en GET i julklapp!! Bor geten i samma land som mina träd, den kanske står i skuggan och tuggar gräs under MITT träd!! Hahaha!! Den historien om Cissis get måste man bara få berättad av Cissi herself, jag lovar att man gapskrattar länge länge efter den historien.... Ja, ni som hört ni vet! Älskar sättet du berättar på Cissi och värken i magen som uppstår!! Jag är tacksam över alla träd och getter i Afrika :D
 
Jaha, och nu börjar även stubben på huvudet att lossna, bara inse, nu ser jag snart ut som ett ollon!
Jag blir bara mer och mer hårfixerad, ju mindre hår jag själv har kvar! Jag kommer på mej själv hur jag spanar på tjejer och deras frisyrer när jag går på stan. Går alltid en extra sväng vid hårprodukterna i affären. Så ni som vill ha hjälp med lättare hårbestyr såsom färgning, tvättning eller plattning är varmt välkomna.
 
Jag har fastnat för att bära tubs eftersom jag inte alls är bekväm med peruk. Jag blev bortskämd idag igen!! Min älskade vän Pernilla och hennes mor som nyss varit på Kreta kom hem med ett par fina tubs till mej, tusen tack vad ni är gulliga (och onödigt bruna)!! Pernilla är en av mina stöttepelare i detta elände och jag är så glad att även hon snart blir Örebro-bo, jag längtar tills ditt flyttlass går!!
 
Tubsen!
 
 
 
 
Igår fick jag den stora äran att åka med Corvetteklubben, det blev många mil i trakterna runt Götakanal. God mat, trevligt folk och många corvetter! Självklart fick Mollie hänga på! Tack finaste Kari för turen (trots att jag var lite trött och nickade till).
 
 
 
 
 
Helgen blev lite extra ljus när jag oväntat fick ett mejl från en kär gammal vän. Vi kom ifrån varandra för ett par år sedan av olika anledningar, en av anledningarna var min envishet enligt mej själv, inte alltid bra att vara som en åsna! Men hon är en riktig och sann vän i mina ögon, vi behöver inte "hitta tillbaka" till varandra, vi finns redan i varandras hjärtan, vår vänskap är för stark för att brytas.... Tack för att du hörde av dej när min envishet ibland blir mitt handikapp <3 Fina vänner ska man vara rädd om!
 
Som vanligt denna vecka så är det besök på USÖ, lämna blodprov och få cellgifter.... Det känns helt okej för på onsdag följer underbaraste Hanna med mej!
 
Kram alla!

Kommentarer

Postat av: Janne. F

Publicerad 2014-09-01 20:05:24

Underbart. Så underbart bra skrivet av dig ;)Jag bara ler åt dina funderingar som skogsägare ha ha....
Kämpa på "Tuben" ;)
Kjempeklem (som d heter på Norska) <3

Svar: Hahaha....Tack Janne.... klemmor tillbaka!!
Linda Anneflod

Postat av: leif linder.

Publicerad 2014-09-01 21:07:35

Vad kul och intressant att läsa dina tankar. Hoppas du även fortsätter när detta som du går igenom är över. Bamsekram

Svar: Jag fortsätter så länge tankarna snurrar :D Kramar
Linda Anneflod

Postat av: Julia

Publicerad 2014-09-01 22:17:33

Hur använder man en tub ? Kan du inte visa med en bild ? Jag tycker du kämpar fantastiskt och har en underbar humor mitt i allt ! Håller tummarna för dig på alla sätt ! Kram Julia !

Svar: Självklart ska jag visa hur jag bär tuben 😃 Nu gav du mej idéer! Tusen tack Julia! Kram!
Linda Anneflod

Postat av: Madde

Publicerad 2014-09-02 21:32:57

Du är bara alldeles för underbar!! Skrattade gott åt trädet och geten :) Styrkekramar <3 Du blir fiiiin i tubsen!

Svar: Haha!! Tack finaste Madde!! <3
Linda Anneflod

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela