lindaanneflod.blogg.se

Vilka dagar jag fått!!

Publicerad 2014-10-28 12:47:53 i Allmänt,

Hej alla!
 
 
Vilka fina dagar jag haft! Det började i onsdags då jag åkte till västkusten för att fira min 40-årsdag, min mamma följde med som chaufför.... Tack älskade mammi!!
Mina dagar där nere var fantastiska, träffat härliga släkten, ätit gott (som vanligt) måste snart ta tag i detta hetsätande och goda middagar, vilat, varit på spa, badat i havet, fått fina presenter och skrattat!!
Spaandet blev en överraskning, mamma hade smugglat med en bikini (önskar hon hittat en våtdräkt med slimeffekt)!! Vad hon inte visste var att jag redan packat ner en bikini för havsbadet....
På torsdags kvällen när jag somnat packade kusin Fjonkan en väska som vi skulle ha med på fredagsmorgonen, hon rotade runt i min väska efter trosor, jag hade ca 5 trosor med mej och tamejfan att hon lyckades hitta de ända begagnade trosorna att packa med, fräscht!! Moster Nutta och mamma skjutsade och hämtade oss, tack för det eftersom två skumpaflaskor åkte med i väskan :D Jag och kusin fick ansiktsbehandling och god lunch också.
Många norskor befann sig på spat och ett youtubeklipp fastnade på min hjärna heeela dagen "E de her de e partty"??
 
 
I måndags var jag till USÖ som vanligt 07.30 och lämnade blodprover inför cellgiftsbehandlingen senare på em. Det var väl inte helt bra med de vita blodplättarna med de beslöt att ge mej giftet ändå eftersom det var sista omgången med det giftet! Nu är jag halvvägs!!!!
Nästa vecka får jag två nya cellgifter under tolv veckor, dessa gifter får jag samtidigt var tredje vecka, kanske hinner jag återhämta mej lite där emellan.... Fast jag har ingen aning om hur min kropp kommer reagera på dessa två. Det ena heter Epirubicin och ev. biverkningar är: aptitförlust (helt okej), illamående, kräkningar, diarre, magsmärta, svullnad och smärta i munnen, feber, infektion, värmesvallningar.... samt att man kissar rött efteråt i ca 1-2 dagar!!
Det andra heter Cyklofosfamid och ev. biverkningar är: illamående, symtom som vid urinvägsinfektion, de giftiga nedbrytningsprodukterna samlas i urinen så man måste dricka mycket vatten.
 
Innan behandlingen så träffade jag underbara Carola för en lunch, en före detta kollega och vän, det var hur trevligt som helst, hon blev även mitt sällskap och stöd på cellgiftsbehandlingen, kram på dej och tack för den fina presenten <3
Även ett blombud kom och lämnade en jättefin bukett och choklad vid dörren!! Tack så mycket Karin och Robert <3
 
Efter cellgifterna var det bara att svira om inför Cancergalan och en ruskigt rolig färd mot Cirkus i Stockholm!!
Vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka dej Johanna J.... Du är en klippa och en fantastisk chaufför!! Med oss hade vi våra tjejer Sanna, Tina och Jennifer. Det blev en oförglömlig kväll för oss alla, jag hade mina tjejer på varsin sida under föreställningen, jag ville hålla deras händer med det var omöjligt för vi satt alla med händerna fulla med näsdukar, tårarna sprutade och sminket rann bort!! Stämningen på Cirkus var varm och kärleksfull, många kämpar, kända och okända fanns med och jag såg inte en ända som var utan näsdukar, på varje plats stod det en loka och en förpackning näsdukar!! Åter igen....TACK Johanna <3
Jag träffade även på läkare och sköterskor från USÖ :)
När föreställningen var slut fick jag ett bukras, brukar bli så några timmar efter cellgifterna, jag fick panik och var fram och röck i en låst restaurang, då blev paniken ännu värre!! Tog nästa ställe, ett hotell i anslutning till ABBA museet, där stormade jag in helt panikslagen....jag hann fram och jag tackade Gud!!
 
Lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej Gert!!
 
 Ha en fin tisdag!!
 
Kram alla! <3
 
 

Kommentarer

Postat av: Faster Margareta

Publicerad 2014-10-28 13:15:02

Tusen Tusen kramar
❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️

Svar: Tack detsamma faster ❤️❤️❤️
Linda Anneflod

Postat av: Madde

Publicerad 2014-10-28 23:39:59

❤️ Bamsekraaaam ❤️

Svar: ❤️❤️❤️😘 Kram!
Linda Anneflod

Postat av: Madde

Publicerad 2014-10-29 23:20:53

Vilken tur Gert har, som fått träffat en sån underbar människa som du 😍

Svar: Hahaha :D <3
Linda Anneflod

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

42 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 20 år samt en liten york på 10 år. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela