lindaanneflod.blogg.se

Nu jäklar....

Publicerad 2017-03-22 19:57:39 i Allmänt,

Hej ALLA!
 
Ni som följt mej vet mitt slutmål!! Nu är det nära...gode Gud låt mej inte snubbla på målsnöret!! Jag har lovat att blogga om detta.... Bröst är på gång!!
 
Efter förlusten av min älskade mamma har jag mer eller mindre isolerat mej, hon var min styrka i livet, jag blev tom och vilsen när hon lämnade oss den 20 december....
 
Men nu börjar jag resa mej igen, mamma har jag haft kontakt med 2 ggr i mina drömmar, de har varit helt klara och verklighetstrogna, hon finns med mej varje dag <3
 
Nu har jag äntligen tagit tag i det som jag inte haft ork till innan! Jag pratar fortfarande med en kurator ca 1 gång/mån, sist var jag mer förbannad än ledsen, jag börjar bli normal! Jag var så förbannad, kläckte ur mej "Jag är så förbannad att jag skulle kunna klippa till någon, vem fan tror de att de leker med, förbannade jävla plastik" Då kände jag att nu är jag mitt gamla jag!
 
Redan 2015 sa jag till min onkolog-läkare att skicka remiss till plastiken så jag kommer med i planeringen, min läkare, bästa Johan Ahlgren skickade självklart remiss enligt min önskan.
 
Nu står jag ändå här utan pattar och flyförbannad!! Jag fick genom en tidigare läkare, TACK, veta att Vårdslussen finns, ingen jäkel informerade om dem, så med gråten sprutandes sprang jag dit och drog min story på 20 minuter och fick till svar att detta var INTE okej!!
 
Vi cancer-patienter har lidit nog anser jag, vi ska inte bli drabbade av långa köer! Jag har gapat, kämpat, gråtit, hotat med tidningar mm...... Mejlat plastiken varannan dag, anställ fler kirurger eller skicka mej till ett annat landsting för i helvete!!
 
Idag ringde en sköterska upp mej, innan hon hade en chans att framföra sitt ärende fick hon slå stopp på min käft!! Hahaha! Detta nådde mej idag!!
 
 
 
 
Det är på gång, ÄNTLIGEN, vecka 22 eller 24 blir operationen av!! Jag svarade sköterskan "känns som jag vunnit en mille på lotto"!
 
Jag vill tacka ALLA som hjälpt mej, sköterskor, f.d. läkare, Vårdslussen, kuratorn.... Ni vet vilka NI är!! <3
 
Den 4e april träffar jag kirurg och narkos, jag bloggar vidare om mina bröst, följ mej gärna!!
 
Kraaamar!!

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela