lindaanneflod.blogg.se

Läkningen!

Publicerad 2018-11-02 13:27:24 i Allmänt,

Hej hopp! Jag måste säga att jag läkt förvånansvärt bra, återbesöket förra veckan var spännande må ni tro! Det stora fula ärret var borta och nu bara ett tunt ärr! Det ärret ska jag skydda med tejp några månader framåt. Jag ska bära gördel 4-6 veckor runt magen där de sugit fett samt ej ha något tight över brösten de närmsta 4-6 veckorna medans fettet får "sätta sig". Ja vad ska man säga om blåmärken, det var det värsta jag sett!!

Eftersom jag redan från början varit helt öppen i min blogg så kommer jag fortsätta med det, jag delar gärna med mig, många andra kommer gå igenom samma helvete och många har gjort liknande resa. Jag kommer dela med mej av blåmärket som jag fick när de sög fett ovanför höna (eller fjösa som Sara säger) 😂 Kärt barn har många namn.... 
Jag fick ju även fett där när jag åt upp mej inför den stora operationen! 😂 

Nu får jag vänta tills ca mitten på januari för återträff med kirurgen då fettet satt sig, då beslutar vi är nöjda eller om det skall justieras lite till.
På måndag återgår jag till arbetet, jag känner mig läkt! 

Förra fredagen samlades ett glatt tjej-gäng från tiden på Hinsan, gissa om det var kul att ses och snacka om allt o lite till! Vi käkade god indisk mat på Chandani, tack alla sköna brudar för gapskratt! ❤️ Vi var 11 st, men nästa gång då jäklar Gunsan är du kry och Turran oxå på!

Så här såg det ut på morgonpromenaden! Gissa om jag hoppade till, va fan en albino-råtta som först låg på sidan.... det var nära en kack i brallan innan jag insåg att den var jäkligt plastig! 😂

Ha en fin helg alla! Stor kram! ❤️
(null)

(null)

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela