lindaanneflod.blogg.se

Det blev som jag bestämt!

Publicerad 2016-04-12 21:08:23 i Allmänt,

Hej alla!
 
Nu är man sådär lagom trött i benen efter en bra dag på jobbet. Jag kom hem straxt innan 18.00 med trötta ben, speciellt det opererade benet. Lite öm o svullen nere vid vaden så det var bara att kasta av sig lite kläder och strumpor och slänga sig på sängen med benet i högläge.....känns genast bättre!
 
Klockan 18.00 ringer mobilen, skyddat nummer!! Men vad fan, jävla försäljare tänkte jag och svarade lite surt. Jag hade redan bestämt att jag typ bara skulle svara och säga att jag inte ska ha något!
-Hej, är det Linda? frågar en man i andra änden.
-Jupp, svarade jag lite halvdrygt.
När mannen i andra änden fick möjlighet att presentera sig så blev jag väldigt len i truten :D
Det var nämligen min läkare från plastikkirurgen! Jag fick en stor klump i magen! Han undra hur det kändes efter operationen som nu är 14 dagar sedan, det han egentligen ville var att meddela provsvaren som har blivit färdiganalyserade! Jag kände hur jag stelnade till, kändes som hjärtat skulle stanna!!
Han meddelade att jag inte har någon cancer, allt var borta!!!! Det fanns ingen cancer i huden runtomkring där leverfläcken satt! Inte heller i lymfkörteln som de tog från ljumsken! Jag blev överlycklig,  jag har inte riktigt smält detta än, jag befinner mej i någon slags chock!!
Han berättade även att jag kommer kallas till onkologen 2/ggr om året för koll vilket jag gladeligen gör, det känns tryggt!
 
Nu ska jag fira med ett glas kall cola och försöka smälta detta, hur ska jag kunna somna ikväll? :D
 
Jag hade redan innan beskedet bestämt att nu får det faaan vara nog, nu räcker det!! Det blev som jag önskat, helt underbart och helt ofattbart!  <3
 
 
 
 
 
 
 
Jag måste försöka samla mina tankar och känslor <3
Stor kram till alla er som tänkt och hejat på mej!
 
Kram kram kram <3
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela