lindaanneflod.blogg.se

Ibland gör det så ont....

Publicerad 2014-10-30 12:00:42 i Allmänt,

Hej!
 
 
Ibland kommer allt som ett slag i ansiktet, fick en stor käftsmäll i morse när jag vaknade upp!! Sjukdomen och behandlingen vill göra sig starkt påmind....
Jag vaknar och känner mej helt orkeslös, bara det är psykiskt knäckande, tårarna sprutar hejdlöst och det enda jag tänker är "jag orkar inte vara sjuk".... Sen byggs allt bara på.... Mollie går och gömmer sig, hon blir orolig när jag är ledsen. Sen kommer stressen, jag vill göra så mycket och hinna med alla nödvändiga vardagssysslor som städa, tvätta, hinna träffa nära, kära och vänner men inget av detta blir av.... inte idag i alla fall.
Mina fötter värker, kan knappt gå då skinnet är så tunt och börjar spricka likaså i händerna, munnen värker och svider....behandlingens baksida!! Ligger och tittar på dammet och fötterna värker ännu mer!!
Idag är t.o.m. en dusch jobbig.... jag får väl lukta skit....
Mitt i all förtvivlan ringer min kära moster Ann och påminner om vinterdäck, de ska bli bytta imorgon och en liten börda lättar.... Tack Ann!
Jag märker hur det psykiska och fysiska går hand i hand, de påverkar varandra starkt och de mörka tankarna smyger sig på, de tillhör sjukdomen men jag slår bort dem så gott det går och gråter en skvätt till....
Min kusin Annelie ringer mej och de vill låna Mollie, vilken tur den hunden har, hon får komma till Arboga och bli lite bortskämd.... Tack kusin!
Imorgon är det dags för ett läkarbesök som jag har var tredje vecka, jag får gnälla ur mej lite där också sen är det väl bara att ta nya tag igen!!
Skitdagar kommer hur mycket jag än försöker undvika dem!
 
Nu har jag fått gnälla lite, dags att smörja fötterna!!
 
Kram alla <3
 

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela