lindaanneflod.blogg.se

Helt överens!

Publicerad 2017-10-04 20:43:38 i Allmänt,

Halloj!
 
Jodå, jag är mycket nöjd efter återbesöket hos kirurgen som opererade mej den 29 maj, bästa han!! Vi var helt överens.
 
Om ca 6 månader ska jag tillbaks för att planera några småjusteringar, magen där jag fick infektion och ett fult ärr ska snyggas till, samt höger bröst som ser lite ledsnare ut än det högra ska "piffas upp". Men nu ska allt bara läka helt och få "sätta sig". Operationerna kommer inte bli så stora och smärtsamma, det värsta är ju redan gjort.
 
Jag fick även idag, liksom innan den stora operationen, ta av mej näck för att fotograferas och dokumenteras och det känns alltid lika jobbigt.... Men kirurgen är proffsig, han vet att man inte är helt bekväm i den situationen.... Men va fan tänkte jag, han har ju ändå opererat och skurit i halva min kropp, han vet ju t.o.m. hur jag ser ut under huden! Han har sett mer av mej än vad jag själv gjort.... Hahaha.....
 
Jag är hittills så himla nöjd och slutresultatet ser jag fram emot!
 
Kram alla! <3 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

44 årig ensamstående tjej med underbara tvillingdöttrar på 22 år samt en liten chihuahua på 10 månader. Drabbad av trippelnegativ bröstcancer dec. 2011 i höger bröst. Åter drabbad juli 2014 i vänster bröst då med spridning till lymfkörtlar. Även drabbad av malignt melanom våren 2016. Jag skriver om mina känslor, långa behandlingar och smärtsamma operationer. Jag säger bara Fuck Cancer!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela